Wat en wanneer

Wat ik heb ontdekt binnen het eerste halfjaar van de praktijk is dat ieder lichaam ontzettend veel informatie opslaat. Alles wat we ooit hebben meegemaakt tot zelfs de overerving van onverwerkte emoties en gebeurtenissen van (voor)ouders. Dat wil je niet blijven meedragen maar opruimen. We zijn ons er vaak niet van bewust totdat de plek wordt aangeraakt tijdens een healing. Dat leidt tot openbaringen en kun je dingen loslaten die jou niet dienen, voel je je lichter, verdwijnen bijbehorende klachten of voorkom je dat je klachten ontwikkelt. Bij dat proces faciliteer ik met liefde.

“Een behandeling van Charissa is een liefdescadeau aan jezelf om te helen, ontspannen, tot rust te komen en om inzicht te krijgen in je lichamelijke gesteldheid, maar ook in je innerlijke landschap. Door de zachtheid, onverdeelde aandacht en liefde van Charissa, voelde ik mij tijdens, maar zeker na de behandeling geaard, licht, vrolijk, energiek, connected en in balans.”                                                  

Augustus 2023 Gwen Maduro, co-founder Solid Base Management.

Heb je behoefte aan rust, energie en balans?

Zin in een liefdevolle en helende behandeling?

Ervaar je te veel stress door werk of andere (levens)gebeurtenissen?

Ben je uit evenwicht en/ of zit je vast?

Geen directe klachten (fysiek, mentaal, energetisch)?

Of heb je (chronische) klachten?

Charissa’s Practice is voor preventie en herstel

Ga naar de behandelingen

Diensten – aanbod & tarieven

“Wat mij heeft geïnspireerd is hoe liefdevol de behandeling was en hoe bijzonder dat is om te ontvangen. Het deed me beseffen hoeveel goeds er is in de wereld en hoe mooi verbindingen kunnen zijn. Charissa’s behandeling is pure liefde en zorg. Met een verwarmende aanraking zorgt ze voor geruststelling, evenwicht en energie.”

Augustus 2023 Jeroen Bos, purser en trainer bij Transavia.